Strony
(Przenieś do…)
Kuchnia Nastrojowa
Kilka słów o autorce
Współpraca | Kontakt
Przelicznik kuchenny
▼
wtorek, 26 września 2017
Czy to na pewno już koniec?
›
Pamiętam dzień, w którym stwierdziłam, że "nastrojowa" nie daje mi już radości i nie będę prowadzić jej dalej. Wtedy też wiedziała...
1 komentarz:
niedziela, 30 sierpnia 2015
Ciasto dyniowe przekładane marmoladą z pieczonych śliwek i gruszek
›
Puszyste ciasto dyniowe pieczone z warstwą śliwek. Po ostudzeniu rozkroiłam je na 3 blaty i przełożyłam domową marmoladą z pieczonych, dojr...
9 komentarzy:
niedziela, 2 sierpnia 2015
Krem z pieczonej cukinii i ziemniaków
›
To jest naprawdę dobra i pożywna zupa :) U mnie powstała trochę przypadkiem - zapomniałam zabrać z targu kupionego mięso na rosół. A w lodó...
1 komentarz:
poniedziałek, 27 lipca 2015
Tarta z cukinii
›
Najważniejsze składniki do powstania tej tarty dostałam od mojej przyjaciółki Kasi. Cukinia oraz kwiaty świeżo zrywane z jej ogródka, jajka...
1 komentarz:
sobota, 11 lipca 2015
Ciasto z porzeczkami i chrupiącą kruszonką
›
Lekkie, bezglutenowe ciasto z orzeźwiającymi czarnymi porzeczkami. Wierzch posypałam chrupiącą kruszonką z płatków owsianych. Ciasto jest m...
2 komentarze:
wtorek, 23 czerwca 2015
Puree z młodej marchwi z czarnuszką
›
Puree z młodej marchwi ma charakterystyczny ostry posmak, a dodatek czarnuszki jeszcze go potęguje :) I sprawia, że danie nabiera charakter...
2 komentarze:
wtorek, 16 czerwca 2015
Łosoś pieczony z botwinką i kalarepką
›
Wyjątkowo proste danie, wystarczy pokroić składniki, doprawić i wstawić w naczyniu żaroodpornym do pieca. Po 25 minutach otrzymujemy wspani...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer